Φορτούνης: «Δεν μ' αρέσει η εικόνα μου σ' αυτό που είδα»

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Δεν μ' αρέσει η εικόνα μου σ' αυτό που είδα»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης, μέσω του δικηγόρου του, απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με τον ίδιο να παραδέχεται το λάθος του και να δείχνει σαφώς μετανιωμένος.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σήμερα απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή ο Κώστας Φορτούνης μέσω του νομικού του συμβούλου και δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ιωάννη Χατζησαββάογλου.

Ο εν λόγω δικηγόρος μετέφερε την ειλικρινή μεταμέλεια του αρχηγού του Ολυμπιακού για την πράξη του, τονίζοντας πως δεν το κάνει για να γλιτώσει τη μία αγωνιστική και τα 80 ευρώ (σ.σ. αυτό προβλέπεται ως τιμωρία από την κλήση του), αλλά επειδή δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο η εικόνα του κατά τον πανηγυρισμό του.

«Εκπροσωπώ τον Κώστα Φορτούνη στην διαδικασία. Το video το είδατε όλοι και εσείς κι ο Κώστας Φορτούνης που είναι αρχηγός του Ολυμπιακού. Τον ρώτησα πόσο κοντά ή μακριά ήταν για να διακρίνει αν ήταν παιδιά και να αναπτύξουμε την επιχειρηματολογία μας. Ο ίδιος μου είπε: "Τι σημασία έχουν όλα αυτά; Εγώ όλα αυτά που είδα δεν μ' άρεσαν καθόλου και ζητάω συγγνώμη. Η εικόνα μου στο video δεν μου άρεσε καθόλου".

Ο Κώστας παραδέχεται την πράξη του ζητά συγγνώμη και από την επιτροπή σας. Δεν ζητάει συγγνώμη για να γλιτώσει την ποινή, αλλά επειδή πραγματικά έχει μετανιώσει και αφήνει στην διακριτική σας ευχέρεια την ποινή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα