Κουρμπέλης: «Θα προλάβω τα ντέρμπι, μπορεί και τον Πανιώνιο»

Κουρμπέλης: «Θα προλάβω τα ντέρμπι, μπορεί και τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
Κουρμπέλης: «Θα προλάβω τα ντέρμπι, μπορεί και τον Πανιώνιο»

bet365

Σίγουρος πως θα είναι έτοιμος για τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, λέγοντας πως μπορεί να προλάβει και την αναμέτρηση με Πανιώνιο.

Λούγο – Αλκορκόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά ο αρχηγός των... πρασίνων μιλώντας στο περιθώριο εκδήλωσης του ΟΠΑΠ επισήμανε: «Θα προλάβω τα ντέρμπι και θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες για να δω αν θα μπορέσω να παίξω και το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου».

Για την Εθνική ομάδα: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Εθνικής. Πρέπει να δούμε τι φταίει ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στα προκριματικά που θα δώσουμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σίγουρα εκεί πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα