Οι Warriors για την μη μετακίνησή τους στα Γιάννενα!

Gazzetta team
Οι Warriors για την μη μετακίνησή τους στα Γιάννενα!

bet365

Μέσω ανακοίνωσης οι Warrriors, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι τελικά δεν θα μπορέσουν το Σάββατο να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας στον αγώνα των Ιωαννίνων!

Η ανακοίνωση που έχει τον τίτλο «Παραλογισμός και κόμπλεξ» αναφέρει:

«Την ώρα που σε όλη την χώρα γίνονται συμβιβασμοί, παραμερίζονται οπαδικές διαφορές και γίνονται σημαντικές προσπάθειες για το αυτονόητο, να επιτρέπεται η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών από πόλη σε πόλη κι από γήπεδο σε γήπεδο ήρθαμε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τον παραλογισμό. Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα αρνείται να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Παναιτωλικού. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι που παραβρεθήκαμε στην πόλη των Ιωαννίνων δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα.

Στον δεύτερο γύρο η ΠΑΕ Παναιτωλικός συμφώνησε να δώσει εισιτήρια και παρά την απαγόρευση της αστυνομίας εκδώσαμε ανακοίνωση καλώντας τους οπαδούς των Ιωαννίνων αφήνοντάς τους την θύρα φιλοξενουμένων ανοιχτή και κενή. Η συγκεκριμένη πολιτική τους από ότι μάθαμε αφορά και τσουβαλιάζει ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς και οφείλεται σε περσινή κατάληψη του γηπέδου και της πόλης τους από φιλοξενούμενους οπαδούς.

Δεν διαφέρει σε τίποτα δηλαδή από τις χουντικές αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης που εμείς τουλάχιστον σαν οπαδοί πολεμάμε όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις. Αντίθετα, οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα ανήμποροι να διαφυλάξουν την δύναμη της έδρας τους προτιμούν να συναινούν και να κρύβονται πίσω από αυτή την εξευτελιστική απόφαση.

Θύρα 6 Warriors est.1981».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα