Επέστρεψε τραυματίας ο Πέλκας!

Επέστρεψε τραυματίας ο Πέλκας!

Επέστρεψε τραυματίας ο Πέλκας!

bet365

Νέο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε με πρόβλημα στο δεξί ισχίο και την Τετάρτη (17/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Το αρνητικό είναι πως οι επιστροφές των Ελλήνων διεθνών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη συνδυάστηκαν με ένα νέο πρόβλημα.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το ματς με τη Φινλανδία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, σημείο όπου είχε δεχτεί χτύπημα στο ματς με τον Απόλλωνα, και το πρωί της Τετάρτης (17.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός και η ενδεχόμενη απουσία του.

Από εκεί και πέρα, οι Καρέλης, Πασχαλάκης, Λημνιός ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Αλίν Τόσκα γυμνάστηκε κανονικά, όπως και οιΕλ Καντουρί , Βαρέλα , Χατσερίδης . Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ανάπτυξης και τακτικής τόσο δημιουργικά όσο κι ανασταλτικά.

Την Τετάρτη (17.10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα