Εκτός για 2-3 εβδομάδες με κάταγμα ο Μπουκουβάλας, σπασμένο δάχτυλο ο Κλάους

Gazzetta team
Εκτός για 2-3 εβδομάδες με κάταγμα ο Μπουκουβάλας, σπασμένο δάχτυλο ο Κλάους

bet365

Κάταγμα στο δεξί χέρι υπέστη ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, με το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται σε 2-3 εβδομάδες. Έσπασε το δάχτυλό του ο Στέφανος Αθανασιάδης, όμως υπολογίζεται για τον Παναιτωλικό.

Προβλήματα τραυματισμών άφησε στον ΠΑΣ Γιάννινα το φιλικό με την Κέρκυρα, λίγο πριν την επανέναρξη της Super League και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες για την 7η αγωνιστική (18:15).

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας υπέστη κάταγμα κερκίδας στο δεξί χέρι του και θα μείνει εκτός δράσης περίπου 2-3 εβδομάδες ακόμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις στους Ηπειρώτες να κάνουν λόγο για επιστροφή του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην 10η αγωνιστική (10/11).

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Αθανασιάδης έσπασε δάχτυλό του, όμως δεν φαίνεται πως η κατάστασή του εμπνέει κάποια ανησυχία και ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες.

Κανονικά έχουν μπει στις προπονήσεις Μιχαήλ και Αποστολόπουλος, που έλειψαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ και ο Λίλα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας.

Ο Τσικάρσκι είναι στην αποστολή της πΓΔΜ, απόψε αγωνίζεται στο Ερεβάν με την Αρμενία για το Nations League κι αναμένεται στα Γιάννενα την Πέμπτη.

Οι Γιαννιώτες θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τετάρτης (11:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα