Νέιρα-Λεό: Εγώ 60%, εσύ 75%....

Νέιρα-Λεό: Εγώ 60%, εσύ 75%....

Νέιρα-Λεό: Εγώ 60%, εσύ 75%....

Ο Αργεντινός χαφ έχει πετύχει τα 3 από τα 5 γκολ του ΟΦΗ, ενώ ο Γάλλος φορ «συμμετείχε» στα  3 από τα 4 του ΠΑΣ, όμως αμφότεροι δεν υπολογίζονται για τα ερχόμενα παιχνίδια των ομάδων τους 

Αρκετά δύσκολα ματς περιμένουν τον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ αυτή την αγωνιστική, καθώς ο μεν «Αγιαξ της Ηπείρου» θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, οι δε Κρητικοί τον Ολυμπιακό. Σε παιχνίδια όπως αυτά, το ιδανικό για τους Πετράκη και Παπαδόπουλο αντίστοιχα θα ήταν να ταλαιπωρούνται από... ευχάριστο πονοκέφαλο, όμως λόγω των απουσιών που υπάρχουν φαίνεται πως ισχύει το αντιστρόφως ανάλογο. 
 
Με τον Α ή Β τρόπο – θα το δούμε παρακάτω – οι δύο προπονητές καλούνται να... βρουν περισσότερα από τα μισά γκολ που έχουν πετύχει φέτος οι ομάδες τους, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. 
 
Στην πρώτη περίπτωση έχουμε τον Γάλλο φορ, ο οποίος έχει συμμετοχή στα 3 από τα 4 τέρματα του ΠΑΣ. Στη Ριζούπολη άνοιξε το σκορ στο 41' και «σέρβιρε» εκείνο που σημείωσε ο Νικολιάς στο 60', ενώ από δικό του σουτ προήλθε το αυτογκόλ του Δεληζήση στο 1-0 επί του Αρη. Ετσι ο 22χρονος μόνο στο γκολ του Κριζμάν στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε στο μεσοεπιθετικό κάδρο του «Αγιαξ της Ηπείρου». 
 
Η δεύτερη δείχνει πιο... ξεκάθαρη. Ο Αργεντινός χαφ έχει πετύχει ο ίδιος τα 3 από τα 5 τέρματα του ΟΦΗ (το άλλο ο Παπαστεριανός, ενώ υπάρχει και το αυτογκόλ του Ερικσον), ενώ ουσιαστικά παίζει ως δεύτερος φορ στο πλάι του Βουό. 
 
Αν με έναν «μαγικό» τρόπο... εξαφανίζονταν οι φετινές τους επιδόσεις, ο μεν ΠΑΣ θα είχε ένα βαθμό και ο δε ΟΦΗ μηδέν, καθώς ο Λεό είναι ο Mr 75% των γκολ του «Αγιαξ της Ηπείρου» και ο Νέιρα ο Mr 60% εκείνων του ΟΦΗ. 

Best of internet