Πρίγιοβιτς: «Για τον Άρη είναι το παιχνίδι της χρονιάς, για μας όχι…»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Για τον Άρη είναι το παιχνίδι της χρονιάς, για μας όχι…»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, ενώ μίλησε για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος και τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο κυριακάτικος αγώνας «είναι σημαντικός για μας», εξηγώντας πως ο ΠΑΟΚ «έχει την ποιότητα για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχει από εδώ και πέρα».

Πιο αναλυτικά είπε στον Arena FM και στην εκπομπή «Full Επίθεση»:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, έχει τον χαρακτήρα που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια αλλά θα πάμε για να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για το αν έχει «εικόνα» από αυτό παιχνίδι:

«Δε το σκεφτόμαστε πολύ, πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Φέραμε σε πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Για αυτούς είναι το παιχνίδι της χρονιάς, για μας είναι σημαντικό αυτό, όπως και κάθε άλλο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το σετ των αγώνων. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ακόμα μια νίκη».

Για την φετινή πορεία της ομάδας και αν πρέπει να κάνει το 30/30 για να πάρει το πρωτάθλημα:

«Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι έχουμε δείξει φέτος ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό εκτός, την ΑΕΚ, όπως και σημαντικούς αντιπάλους στα προκριματικά του Champions League. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με τους θεωρητικά ανίσχυρους, κυρίως εκτός έδρας. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Είναι καλό να έχουμε αυτή την νοοτροπία. Να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχει από εδώ και πέρα».

Για τα όσα έγιναν πέρσι:

«Δεν μπορώ να πω πολλά για πέρσι, αλλά σίγουρα οι διαιτητές καθόρισαν το αποτέλεσμα .Όλοι είδαν τι έγινε πέρσι. Και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό ήταν η απόφαση του διαιτητή για πράγματα που υπερτιμήθηκαν. Ξέρουμε τι έγινε και πως τιμωρηθήκαμε πέρσι και φέτος που ξεκινήσαμε με -2 και πλέον είμαστε μπροστά. Τα παιχνίδια που δώσαμε με ξένους διαιτητές ήταν ανοικτά παιχνίδια, και πιστεύω ότι τελικά ήταν καλό».

Για την απόφαση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες:

«Είμαι ένας άνθρωπος που πάει με το συναίσθημα και αν όλα νιώθω καλά, δεν αλλάζω απόφαση. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο. Θα μας σέβονται σε όλη την Ευρώπη στο επόμενο διάστημα. Χαίρομαι που έχω την υποστήριξη κόσμο, Ιβάν, προπονητή παικτών. Για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να το θέλουν όλοι. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και είμαι χαρούμενος που συνέβη. Θέλω να πετύχω ατομικούς και ομαδικούς στόχους, όσον αφορά τα στατιστικά μου και όχι μόνο . Ήταν πολύ σωστή η απόφαση. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον, κάθε δυο μήνες προκύπτουν προτάσεις. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ» .

Για το ότι έχει μείνει στην ομάδα, το μεγαλύτερο διάστημα από κάθε άλλη στη καριέρα του:

«Σημαίνει ότι κάνω το σωστό, βρήκα την σωστή ομάδα, τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου για να αποδώσω όσο μπορώ. Συνεχίζω να είμαι πεινασμένος για νίκες και γκολ. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε όλους χωρίς οίκτο. Πολλές φορές πέρσι έπαιρνα την μπάλα από τα δίχτυα. Aυτή θεωρώ πως πρέπει να είναι η νοοτροπία μας, να έχουμε καυτό αίμα, να βάζουμε πέντε γκολ. Να ξέρουν όλοι ότι δεν μπορούν να πάρουν βαθμό στην Τούμπα, αλλά ότι ο στόχος τους θα πρέπει να είναι να μην φάνε 10. Όλοι μιλούν για το φονικό ένστικτο, νομίζω ότι πρέπει και εγώ να βελτιωθώ στα τελειώματα ακόμα περισσότερο. Μια ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχει και ανάλογο επιθετικό. Με βοήθησε πάρα πολύ η ομάδα να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, και θέλω να του ευχαριστήσω όλους»

Για το τι περιμένει από τον κόσμο εφόσον πάρει το νταμπλ:

«Όταν ήρθα εδώ ο ΠΑΟΚ είχε καιρό να πάρει ακόμα και το κύπελλο για πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα χρειάζεται παραπάνω τρόπαια, το αξίζει ως σύλλογος με αυτή την τεράστια βάση οπαδών. Θα έπρεπε να έχει παραπάνω τρόπαια. Το νταμπλ είναι ο στόχος, βασική προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα αφήσουμε το κύπελλο. Θέλουμε να ανεβάσουμε το ευρωπαϊκό ranking. Έρχομαι από την Λέγκια που έχει 20 τίτλους και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο στα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι θα είναι απερίγραπτο το συναίσθημα αν πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά ειδικά εφόσον πάρουμε το νταμπλ. Θα είναι κάτι μοναδικό».

Για τον Όγκνιεν Βράνιες:

«Δεν ξέρω, τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Είμαστε καλοί φίλοι με τον Όγκνιεν αλλά και τον αδερφό του. Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του καλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση.Δεν ξέρω αν ο Βράνιες είναι καλά στην Άντερλεχτ. Ίσως ο ΠΑΟΚ αναζητήσει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν ο πρόεδρος και ο προπονητής».

Για το 20-0 του Βράνιες στο… playstation:

«Ίσως έπαιζε στο ερασιτεχνικό στο playstation, εγώ ξέρω ότι κερδίσαμε δυο τελικούς. Μπορεί να είχε πάρει την λάθος ομάδα».

Για το ποια λεπτομέρεια άλλαξε την καριέρα του:

«Όταν πήγα στην Νορβηγία άλλαξα πολλά όσον αφορά τον τρόπο ζωής μου, μπήκα στο σωστό δρόμο. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να δουλέψω πολύ για να πετύχω στο ποδόσφαιρο».

Για τις δηλώσεις του Μίτροβιτς, που τόνισε ότι πρέπει να παίζουν δίδυμο:

«Παίζουμε καλά με τον Μίτρο αν και δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο μαζί. Όταν γίνεται είμαστε αποτελεσματικοί. Όλοι χρειάζονται χρόνο, δεν είμαι ο Κόπερφιλντ. Μετά από ένα τέταρτο παιχνιδιού ίσως μπορώ να άλλαξω ένα αποτέλεσμα και αυτό ίσως να μην μπορεί να το κάνει ο Κόπερφιλντ. Είναι τιμή για εμένα να παίζω στην Εθνική Σερβίας, και θα είμαι εκεί ».

Για τον Ούαρντα:

«Άκουσα ότι σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι, του εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι να παλέψει και να γυρίσει στην ομάδα, γιατί χρειαζόμαστε αυτόν και τις… πλάκες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα