Την Τετάρτη (17/10) στην Κρήτη ο Μπούσης

Την Τετάρτη (17/10) στην Κρήτη ο Μπούσης

Δημήτρης Ρούσσος
Την Τετάρτη (17/10) στην Κρήτη ο Μπούσης

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης θα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρήτη το απόγευμα της Τετάρτης (17/10), ώστε να παρουσιάσει την επομένη το πλάνο του για τον σύλλογο.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από τη Δευτέρα (15/10) ο Μιχάλης Μπούσης, του οποίου η «εποχή» στον ΟΦΗ πρόκειται να «ανατείλει» λίαν συντόμως, με την άφιξή του στην Κρήτη και το Ηράκλειο να αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (17/10)!

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον σύλλογο την Πέμπτη (18/10), ως ο νέος μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, με τα «γρανάζια» πάντως να έχουν ήδη πάρει μπρος και την επαναδιοργάνωση της λειτουργίας του να έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Μπούσης: Ο «θείος» απ’ το Σικάγο που θέλει να αλλάξει τον ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα