Επαφές Παναιτωλικού με Μονακό μέσω Λευκάδας!

Gazzetta team
Επαφές Παναιτωλικού με Μονακό μέσω Λευκάδας!

bet365

Ο Παναιτωλικός τίμησε την Δευτέρα με την συμμετοχή του τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο Νυδρί της Λευκάδας.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπάγερν - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αγωνιστικός χώρος που ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Δήμου Λευκάδας αλλά και της Μονακό, παραδόθηκε χθες και η τοπική ομάδα του Οδυσσέα υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα τον Παναιτωλικό. Την σέντρα της αναμέτρησης έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος του νησιού Κώστας Δρακονταειδής αλλά και ο σύμβουλος διοίκησης της Μονακό Φιλίπς Ντότ που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια.

Ο Οδυσσέας Νυδριού ομάδα τοπικού πρωταθλήματος έχει αδελφοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια με την Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτη του Σκορπιού που στηρίζει την τοπική κοινωνία. Για την ιστορία η ομάδα του Τραιανού Δέλλα που αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς, νίκησε με 4-0. Αμέσως μετά την αναμέτρηση η Μονακό παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο "Μηνάς" στην αποστολή του Παναιτωλικού αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού συλλόγου αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, Σεργκέι Τσερνίτσιν. Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα της ομάδας, με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για την συγκεκριμένη ημέρα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε με 4-0. Κόκκορης, Βασιλούδης, Βακράκος, Σκόνδρας, σημείωσαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βακράκος, Αλομπισάτ, Κόκκορης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καλαντζής, Φραντζέσκος, Τσιαντής, Σκόνδρας, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Μπινιάρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα