Το 48ώρο των Βέλεθ, Κουέστα

Το 48ώρο των Βέλεθ, Κουέστα

Το 48ώρο των Βέλεθ, Κουέστα

Την Τετάρτη (17/10) θα διαμορφωθούν τελικά δεδομένα στον Άρη για τη συμμετοχή των Φραν Βέλεθ, Χουλιάν Κουέστα στο ντέρμπι (21/10) με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Κουέστα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο. Στο δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε. «Τόσο ο Γιώργος Βαλεριάνος όσο και ο Ούγκο Σόουζα προπονήθηκαν κανονικά. Ο Φραν Βέλεθ, που επέστρεψε από την Ισπανία, μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Χούλιαν Κουέστα συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας για το UEFA Nations League, έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω του τραυματισμού που «κληρονόμησε» από το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ (διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο)».

Best of internet