Ανακοίνωση Κούγια για την Παναχαϊκή και ξανά... «Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο»!

Gazzetta team
Ανακοίνωση Κούγια για την Παναχαϊκή και ξανά... «Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο»!

bet365

Προσωπική δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για τις διοικητικές εξελίξεις στην Παναχαϊκή φιλοξενεί το σάιτ των Θεσσαλών.

Φινλανδία - Ελλάδα! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τοποθετήθηκε με βάση δημοσιεύματα αναφορικά με τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της Παναχαϊκής, από την οποία αποχώρησε το 2015 ώστε να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» συνδέει τις δυο ομάδες, αναφορικά με τη στάση των οπαδών των Πατρινών και των αντίστοιχων των Θεσσαλών που του ασκούν κριτική για τις επιλογές του κι έκανε αναδρομή στις δικές του μέρες στη διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα βρίσκομαι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στη γνωστή υπόθεση ανθρωποκτονίας εις βάρος του αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον, ο οποίος αφού έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας, προσπάθησε με αυτό να δολοφονήσει έναν νεαρό Σέρβο και μία νεαρή Σέρβα χωρίς να το καταφέρει, τραυματίζοντας τους, ακολούθως, αφού δέχτηκε ομαδική επίθεση από 10 άτομα με γροθιές και με κλωτσιές, έχασε τη ζωή του από μια σπάνια περίπτωση υπαραχνοειδούς αιμορραγίας των αγγείων της βάσεως του εγκεφάλου.

Στο διάλειμμα αυτής της δίκης πριν από λίγη ώρα με επισκέφθηκε ένας σημαντικός αριθμός σοβαρών οπαδών της Παναχαϊκής, μεταξύ των οποίων και κάποιοι συνάδελφοι μου δικηγόροι του Πρωτοδικείου της Πάτρας και μου είπαν ότι η Παναχαϊκή, η οποία τρία χρόνια μετά την οικειοθελή αποχώρηση μου για να γίνω ιδιοκτήτης της ΑΕΛ (υπάρχει ασυμβίβαστο να έχω δύο επαγγελματικές ομάδες) είχε και έχει μία εντελώς υποτιμητική για την ιστορία της πορεία, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά και συγκεκριμένα μου ανέφεραν ότι οι περίπου 20 μέτοχοι της δεν κατάφεραν στη γενική συνέλευση της 10/10/2018 να συγκεντρώσουν όλοι μαζί το ποσό των 71.000€ για να καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από 300.000€ σε 370.000€ και ότι γι αυτό σήμερα έχει προγραμματιστεί επαναληπτική γενική συνέλευση, ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουν να μαζέψουν το τεράστιο αυτό ποσό των 71.000€.

Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί μου έφεραν τόσο την τοπική εφημερίδα "Πελοπόννησος" όσο και την πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα "Live Sport", όπου στη σελίδα 19 υπήρχε και εκβιαστική ανακοίνωση σε ολοσέλιδο δημοσίευμα ενός δήθεν συνδέσμου οπαδών με την ονομασία "Νορτένος", με την οποία ανακοίνωση άγνωστα πρόσωπα ευθέως απειλούσαν τους 20 αυτούς μετόχους, προς τους οποίους, αφού έκανε λόγο για προσωπικές κόντρες και πολιτικές φιλοδοξίες μεταξύ των 20 μετόχων, εξέφραζε το ερώτημα "πως δεν μπορούν να καλυφθούν 71.000€ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από 20 άτομα και πως είναι δυνατόν με τέτοια αδυναμία να διοικηθεί η Παναχαϊκή, υποδεικνύοντας τους εφόσον δεν μπορούν να καλύψουν οι 20 μέτοχοι τα 71.000€ ή να βρουν άλλη λύση ή να φύγουν, κλείνοντας την ανακοίνωση με τον ευθύ εκβιασμό με τη φράση: το δρόμο για να γίνετε ιδιοκτήτες σας τον ανοίξαμε εμείς (εννοώντας το πως εκβίαζαν επί χρόνια εμένα για να φύγω με χυδαίες αναρτήσεις στο διαδίκτυο και υποτιμητικές ανακοινώσεις) και εμείς θα σας τον κλείσουμε".

Βεβαίως η ανακοίνωση δεν έχει ούτε ονοματεπώνυμο συντάκτου ούτε υπογραφή, αλλά ανέβηκε σε όλα τα sites και δημοσιεύτηκε σε όλες σχεδόν τις εφημερίδες.

Επειδή κάποιοι καμιά 50αριά καμένοι ανώνυμοι στο διαδίκτυο στη Λάρισα έχουν τις ίδιες λογικές θα τους υπενθυμίσω τα εξής:

Την Παναχαϊκή την αγόρασα το καλοκαίρι του 2009 έναντι 1.500.000€ στη Γ' Εθνική, τότε που η Γ' Εθνική ήταν επαγγελματική κατηγορία.

Ήταν προτελευταία στη Γ' Εθνική με προπονητή τον Νίκο Κουρμπανά και για να πάει στη Ρόδο να παίξει, ο ιδιοκτήτης της Ρόδου Κάλλιστος Διακογεωργίου κατέθεσε στο λογαριασμό του λογιστή της Παναχαϊκής Γκέκα όλα τα χρήματα για το ταξίδι και το ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Όταν την αγόρασα ήταν 5 χρόνια στη Γ' Εθνική και είχε 3.300.000€ χρέη σε Εφορία, ΙΚΑ και ιδιώτες.

Όταν έφυγα το καλοκαίρι του 2015 είχε κατακτήσει μετά από 5 χρόνια το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική το 2011 (παρά τα όσα οι κατηγορούμενοι στο Koriopolis διέπραξαν εις βάρος της και εις βάρος μου), είχε αναδείξει ποδοσφαιριστές σαν τον Σάμαρη, σαν τον Ντίνα, σαν τον Κάργα, σαν τον Ασίγκμπα, σαν τον Ουρτάδο, σαν τον Σπίνουλα, σαν τον Κοιλιάρα, σαν τον Κυβελίδη, σαν τον Φατιόν, σαν τον Πλέγα, σαν τον Μασούρα, σαν τον Μαρουκάκη, είχαν φορέσει τη φανέλα της ο Μάλαρτζ, ο Λουτσιάνο, ο Μακόρ, ο Μενδρινός, ο Μπαλού, ο Ντα Κόστα, ο αρχηγός της εθνικής Εσθονίας Βουξ και άλλοι και έχασε 3 φορές την άνοδο στην Super League από τα όργια διαιτησίας για να ανέβουν, το 2012 ο Πλατανιάς (οι 27 κατηγορούμενοι στο βούλευμα που εξεδόθη προχθές είναι σχεδόν όλοι για τα όργια εις βάρος της Παναχαϊκής το 2012), το 2013 επαναλήφθηκαν τα ίδια όργια για να ανέβει η Καλλονή και το 2015 είναι γνωστό τι έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος και η παρέα του για να ανέβει αντί της Παναχαϊκής η ΑΕΚ, αλλά και τι έκανε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για να παίζει όλα τα μπαράζ ανόδου η Παναχαϊκή στην Κόρινθο.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι επί της ιδιοκτησίας μου η Παναχαϊκή το χρέος των 3.300.000€ το περιόρισε σε 900.000€, δεν είχε ούτε μία προσφυγή και το μετοχικό της κεφάλαιο λόγω της εξοφλήσεως των χρεών και των υψηλών μπάτζετ εκτοξεύτηκε στα 3.000.000€, το μεγαλύτερο που υπήρχε ποτέ για ομάδα Football League.

ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 28/7/2015 ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 900.000€ ΣΕ 120 ΔΟΣΕΙΣ και από τότε συνέβησαν τα εξής:

1. Σε ένα χρόνο, δηλαδή το καλοκαίρι του 2016, η Παναχαϊκή υποβιβάστηκε ως τελευταία στην κατηγορία της στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική και το χρέος της εκτοξεύτηκε στα 1.700.000€.

2. Το δεύτερο χρόνο παίζοντας με χωριά της Πάτρας στη Γ' Εθνική έχασε στον τελικό κυπέλλου Αχαΐας από την ομάδα του Α' τοπικού Αχαϊκή με 1-0.

3. Τον τρίτο χρόνο ήρθε τέταρτη στη Football League μετά από τον προβληματικό οικονομικά ΟΦΗ, τον Άρη και τη Δόξα Δράμας, έχοντας σαν βάσεις της εντεκάδας της τον 42 ετών Χαλκιά και τον 38 ετών Φωτάκη.

4. Στην αρχή του τέταρτου χρόνου διοικητικά βρίσκεται στο σημείο 20 μέτοχοι να μην μπορούν να συγκεντρώσουν 71.000€ και αγωνιστικά χθες το απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας διεσύρθη από το Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο του Αχιλλέα Μπέου με 4-1 αντί για 10-1.

Κατά σύμπτωση και στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ αυτοί που γράφουν τις ανακοινώσεις ήταν δύο άτομα που έχουν τελειώσει τη Νομική και οι οποίοι βεβαίως δεν έχουν βάλει από την τσέπη τους για το ποδόσφαιρο είτε της Παναχαϊκής είτε της ΑΕΛ ούτε ένα ευρώ.

Συμπτωματικά και οι δύο ό,τι επωνυμία έχουν στις κοινωνίες είτε των Πατρών είτε της Λάρισας, την απέκτησαν από την ενασχόληση τους με τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών και όχι από υποθέσεις της δουλειάς τους.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με την προσπάθεια κάποιων στη Λάρισα να πετύχουν ανάλογες εξελίξεις για την ΑΕΛ είναι απλή σύμπτωση και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει.

Επειδή έρχονται νέοι αγώνες για τους αγωνιστές, παιδιά λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!

Άντε με το καλό έρχονται οι Πηλαδάκηδες και οι Πλεξίδες.

Οι συσκέψεις με τον Γιάννη Παπαδόπουλο στη Γλυφάδα πάνε σύννεφο.

Μας τα χαλάνε όμως ο Festa και οι παίκτες του και οι σοβαροί δημοσιογράφοι και οπαδοί της ΑΕΛ.

Ορισμένοι ανησυχούν μήπως με τα νέα μέτρα της Αχτσιόγλου χαθούν και οι συντάξεις από τις μητέρες τους στον Αμπελώνα.

Για τη ΒΙΟΓΑΛ - La Farm και τον Πλεξίδα επειδή αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα ποδοσφαίρου και όχι μηνύσεων τα δημοσιεύματα θα αρχίσουν στο site της ΑΕΛ από την επομένη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα