Μπαίνει χειρουργείο ο Μιχάι

Γιώργος Ντυμένος
Μπαίνει χειρουργείο ο Μιχάι

bet365

Ο Ενέα Μιχάι μπαίνει χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας. Σε δύο μήνες η επιστροφή του στα γήπεδα.

Σε δύο μήνες αναμένεται η επιστροφή του Ενέα Μιχάι στις υποχρεώσεις του Παναιτωλικού με τον Αλβανό διεθνή κεντρικό αμυντικό να τραυματίζεται στο φιλικό της γειτονικής χώρας με την Ιορδανία. Οι εξετάσεις έδειξαν διαμπερές κάταγμα περόνης και αποφασίστηκε να μπει άμεσα χειρουργείο.

Αυτό θα γίνει σήμερα το απόγευμα (15/10) στην Αθήνα με την επιστροφή του να αναμένεται στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου κάτι που σημαίνεις πως για τους επόμενους δύο μήνες ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Να πούμε εδώ ότι υπήρξε σκέψη για τοποθέτηση νάρθηκα αντί για επέμβαση, αλλά η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε γρήγορα αφού θα είχε ως αποτέλεσμα ο Μιχάι να μείνει στα πιτς επιπλέον ένα μήνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα