Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Πόνσε

Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Πόνσε

Δημήτρης Βέργος
Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Πόνσε

bet365

Ο Έκι Πόνσε επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων το πρωί της Δευτέρας, ενώ Μάνταλος, Οικονόμου και Αλμπάνης ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμούς με στόχο να επιστρέψουν και αυτοί στο απόλυτο επίπεδο ετοιμότητας.

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα έπειτα από το διήμερο ρεπό.

Ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τα καλά νέα είχαν να κάνουν με τον Έκι Πόνσε καθώς ο Αργεντινός γυμνάστηκε σήμερα κανονικά έπειτα από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Επίσης σταδιακά ρυθμούς ανεβάζουν και οι Μάνταλος, Οικονόμου και Αλμπάνης για την επιστροφή τους. Οι δύο πρώτοι πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Αλμπάνης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός δράσης.

Όσον αφορά τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα