Μπάσα: «Δεν βοήθησα, αλλά η ήττα δεν ήρθε εξαιτίας μου»

Μπάσα: «Δεν βοήθησα, αλλά η ήττα δεν ήρθε εξαιτίας μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μπάσα: «Δεν βοήθησα, αλλά η ήττα δεν ήρθε εξαιτίας μου»

bet365

Ο Μίτζεν Μπάσα του Άρη παρουσιάστηκε ενώπιων των δημοσιογράφων έπειτα από την ήττα της Αλβανίας από το Ισραήλ δίχως να αναφερθεί στον τραυματισμό του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ισπανία - Αγγλία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο διεθνής μέσος αντικαταστάθηκε στο 43ο λεπτό του αγώνα έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε στο γόνατο και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη συγκεκριμένη φάση. Αντιθέτως, μίλησε για την ήττα της ομάδας του υποστηρίζοντας ότι… «δεν βοήθησα την ομάδα όσο θα ήθελα αλλά η ήττα δεν είναι μόνο δική μου ευθύνη. Δεν είχα την μπάλα στα πόδια μου. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν κινηθήκαμε γρήγορα και γι’ αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη».

Στον Άρη περιμένουν την επιστροφή του Μπάσα στη Θεσσαλονίκη για να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραυματισμού του, αν και η παρουσία του παίκτη στη media zone όπως και το ότι δεν ανέφερε να αντιμετωπίζει πρόβλημα εκλαμβάνεται ως θετικό μήνυμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα