Οι πρώτες επιστροφές για τον ΠΑΟΚ

Οι πρώτες επιστροφές για τον ΠΑΟΚ

Οι πρώτες επιστροφές για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη. Ποιοι διεθνείς επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Επιστροφή χρημάτων* στο Φινλανδία – Ελλάδα και σούπερ αποδόσεις στο Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει πως και πως τις επιστροφές των διεθνών και οι πρώτοι που θα το κάνουν είναι οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αλίν Τόσκα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο ισόπαλο (0-0) ματς της Ρουμανίας με την Σερβία, εκεί όπου ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αγωνίστηκε με επιτυχία σ’ ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο Σέρβος επιθετικός έμεινε στον πάγκο.

Μάλιστα, την Κυριακή (14/10) οι Σέρβοι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μλάντεν Κρίσταϊτς για τη μη χρησιμοποίηση του Πρίγιοβιτς. «Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και τρίτη αλλαγή, όμως έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Η απόφαση για τον Πρίγιοβιτς είναι δική μου και δεν θα αλλάξει στο μέλλον», είπε ο Σέρβος ομοσπονδίας.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις και σε κανονικούς ρυθμούς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Εβγέν Χατσερίντι, ενώ ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί ο χρόνος επιστροφής του Φερνάντο Βαρέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα