Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ

bet365

Οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάθε Κυριακή και Πέμπτη, άνοιξαν την κουβέντα για το βάθος του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει, εδώ και πάνω από ένα μήνα, να μιλάει για την ιδέα του γκρουπ και την προσαρμογή όλων και περισσότερων ποδοσφαιριστών στα δικά του «θέλω». Βλέπετε, πέρσι του πήρε πάνω από δύο μήνες για να «χτίσει» την ομάδα, που όλοι θαύμασαν από το Δεκέμβριο και μετά, φέτος συνεχίζει να αγωνιά για τη διαχείριση του ρόστερ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ρωσία - Τουρκία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αν κάποιος κοιτάξει πίσω του και δει τα 15 παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο πολύ δύσκολο και άκρως απαιτητικό ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα αντιληφθεί την αναγκαιότητα να μπουν στο «ροτέισον» όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να τελειώσει και η φετινή χρονιά με 14-15 παίκτες, θα χρειαστούν πολλοί περισσότεροι, όσο προχωράμε, με υποχρεώσεις σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, είναι οκτώ παίκτες οι οποίοι όπως φαίνεται «θα σηκώσουν στις πλάτες τους» και φέτος την ομάδα, αλλά όποτε ένας εξ αυτών απουσιάσει τότε αρχίζει η… αγωνία. Το αντιλήφθηκαν όλοι με το που έγινε γνωστό ότι ο Μαουρίσιο θα χάσει τα επόμενα 5-6 επίσημα παιχνίδια.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πρώτος απ’ όλους πως δεν γίνεται «ροτέισον» με 8-9 βασικούς να μένουν εκτός, όπως συνέβη μια φορά στα παιχνίδια με Τσέλσι και Άρη (κύπελλο), θέλει όμως να ξέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη μια πεντάδα-εξάδα ποδοσφαιριστών, που θα εναλλάσσονται σε Ελλάδα – Ευρώπη, για να μπορέσει να βγει η χρονιά, η οποία στο τέλος της θα φτάσει να έχει «γράψει» κοντά στα 55 παιχνίδια. Κι αυτό, αρχής γενομένης στο ντέρμπι με τον Άρη, είναι το μεγάλο στοίχημα…

Λύσεις ασφαλώς και υπάρχουν αν δει κάποιος το ρόστερ του «Δικεφάλου»: Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Τόσκα, Ελ Καντουρί, Χατσερίντι, Σάχοφ, Λημνιός, Καρέλης, ακόμη και ο Ουάρντα, έρχονται από πίσω, ωστόσο απέχουν πολύ από τους υπόλοιπους 7-8 συμπαίκτες τους στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα