Παπαδόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε»

Παπαδόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε»

bet365

Για τη χρησιμότητα του φιλικού με τον Εργοτέλη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, που εμφανίστηκε σίγουρος για τη συνέχεια.

Οι «μελανόλευκοι» ηττήθηκαν από τους συμπολίτες τους σε προπονητικού χαρακτήρα αγώνα στο ΒΑΚ (0-1), όμως ο τεχνικός τους δήλωσε βέβαιος πως η ομάδα θα βελτιωθεί ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να κρατηθούν σε ετοιμότητα οι παίκτες. Ξεκινήσαμε με καλό ρυθμό και κατοχή της μπάλας. Δεχτήκαμε ένα γκολ όπως στην Ξάνθη και μετά ψαχνόμασταν για 15 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος. Στην Λαμία η ομάδα έδειξε μια βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι αλλά χάσαμε το στοιχείο στην κατοχή της μπάλας. Μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι και σημασία έχει να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα