Νικηφόρο... ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό (pics)

Gazzetta team
Νικηφόρο... ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό (pics)

bet365

Με ένα τέρμα του νεαρού Τζαβίδα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αιγινιακού 1-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Κορωπί.

Την ευκαιρία να δει πολλά νέα παιδιά είχε ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Αιγινιακό στο Κορωπί. Οι «πράσινοι». αγωνίστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα και κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 του Αιγινιακού.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σπύρος Τζαβίδας που προέρχεται από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο Νιάνζ βρήκε τον Τζαβίδα κι αυτός έστειλε την μπάλα με ωραίο σουτ στα δίχτυα για το 1-0. Στην επανάληψη, ο Δώνης πέρασε στο παιχνίδι κι άλλα νέα παιδιά με το «τριφύλλι» να συνεχίζει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ θα μπορούσε να γίνει και 2-0, όταν ο Αποστολάκης γύρισε στον Σερπέζη το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90', με τον Δώνη να έχει την ευκαιρία να βλέπει αρκετά νέα παιδιά και να κρατά πολλά καλά στοιχεία από αυτά...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος (60' Χριστοδουλής), Αποστολάκης, Πουγούρας (46' Καραγιάννης), Παντελάκης, Οικονόμου (60' Ζερβόπουλος), Σκεντεράι, Ηλιάδης (60' Καλομοίρης), Τζαβίδας (60' Ζαγαρίτης), Νιάνζ, Μακέντα (46' Αθανασακόπουλος), Σιφναίος (60' Σερπέζης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Κλιγγόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Έππας, Δούμτσιος, Δημήτρουλας, Μαρκόβσκι.

Έπαιξαν και οι: Πιαστόπουλος, Ζαννάκης, Νικολακόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα