Ικανοποίηση ενόψει συνέχειας στη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Ικανοποίηση ενόψει συνέχειας στη Λαμία

bet365

Ικανοποίηση από την προσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ επικρατεί στη Λαμία, αφού παρά την ήττα (2-1) η ομάδα του Μάκη Χάβου έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η απόδοση των Φθιωτών απέναντι στην Ένωση στο Ελ Πάσο, στο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν αυτή που ήθελε να δει ο Μάκης Χάβος από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Το γκολ του Επστάιν της έδωσε το προβάδισμα και τις εντυπώσεις και παρόλο που οι «κιτρινόμαυροι» ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και πήραν τη νίκη (2-1), για τη Λαμία το παιχνίδι είχε αρκετά κέρδη.

Ένα ήταν η «κόντρα» με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Super League, που δεν είχε εύκολο απόγευμα στην Καλλιθέα, έστω κι αν αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές.

Κατά δεύτερον, πολλοί από τους αναπληρωματικούς, όπως οι Οσμάν και Ασίγκμπα, έδειξαν έτοιμοι να μπουν στο ροτέισον του Χάβου στη συνέχεια της σεζόν.

Τρίτο, αρκετοί από τους βασικούς, όπως οι Μπαράλες, Μπερτόλιο και Μπλάζιτς πήραν «ανάσες», έχοντας τραβήξει πολύ «κουπί» στη φετινή σεζόν.

Πλέον όλοι στρέφουν το βλέμμα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/10, 20:30), όπου οι Φθιωτοί θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά παραμονής.

Εκεί ο Χάβος ελπίζει πως θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καραγκούνη, που δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (13/10) και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα