Προλαβαίνει την Τούμπα ο Κουρμπέλης

Προλαβαίνει την Τούμπα ο Κουρμπέλης

Gazzetta team
Προλαβαίνει την Τούμπα ο Κουρμπέλης

bet365

Τελικά ο τραυματισμός του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν ήταν και τόσο σοβαρός, καθώς απλά θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 μέρες.

Στο όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη ακούει πλέον ο μεγάλος... πονοκέφαλος του Γιώργου Δώνη για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Εθνικής με την Ουγγαρία, καθώς έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, με τις πρώτες εκτιμήσεις από την Εθνική ομάδα να μιλούν για απουσία δύο εβδομάδων.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι εξετάσεις όμως που υποβλήθηκε έδειξαν οτι οι ενοχλήσεις στην γάμπα δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν απλά ένα αιμάτωμα στην έξω κεφαλή του γαστροκνήμιου που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 5-6 μέρες.

Κάτι που σημαίνει οτι αν θα χάσει κάποιο ματς, αυτό θα είναι μόνο με τον Πανιώνιο, το επόμενο Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα