Νοκ-άουτ ο Μαουρίσιο για 1 μήνα!

Νοκ-άουτ ο Μαουρίσιο για 1 μήνα!

Νοκ-άουτ ο Μαουρίσιο για 1 μήνα!

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα!

Μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ! Ο Μαουρίσιο έκανε σήμερα μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στον γόνατο! Ο Βραζιλιάνος μέσος που είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Λουτσέσκου στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου και όπως είναι λογικό θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να επανέλθει δυνατός πάνω στο χορτάρι.

Η ανακοίνωση του «δικεφάλου» αναφέρει:

«Ο Μαουρίσιο το μεσημέρι της Παρασκευής (12.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο. Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου δεύτερου βαθμού. Ο ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει θεραπείες και η απουσία του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΠΑΟΚ υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα