Ομάρ: «Κυριαρχήσαμε με ΠΑΟΚ, είχαμε απίστευτες ευκαιρίες»

Gazzetta team
Ομάρ: «Κυριαρχήσαμε με ΠΑΟΚ, είχαμε απίστευτες ευκαιρίες»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ,, στάθηκε στην κυριαρχία της ομάδας του αλλά και στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ελλάδα - Ουγγαρία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αρχικά είπε ο Νορβηγός μπακ που είναι στην εθνική του αυτές τις μέρες: «Ήταν ένας αγώνας που κυριαρχήσαμε. Δημιουργήσαμε απίστευτες ευκαιρίες, τις οποίες έπρεπε να βάλουμε γκολ. Πετύχαμε ένα κωμικό αυτογκόλ που μας έκανε να χάσουμε αυτόν τον αγώνα. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και η ήττα με αυτόν τον τρόπο ήταν πικρή. Οι οπαδοί μας κατανοούσαν πόσο καλά είχαμε παίξει. Κατανοούσαν ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν» και συνέχισε μιλώντας για την κατάστασή του:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω παίξει σε όλα τα ματς και αισθάνομαι το σώμα μου πολύ καλά».

Όσον αφορά στην ψυχολογία του Σέρβου για το αυτογκόλ τόνισε: «Σίγουρα ήταν πεσμένος. Οι οπαδοί μας όμως κατανόησαν πόσο καλά είχαμε παίξει. Κατανόησαν ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Ήταν πολύ άτυχος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα