Τι ζήτησε ο ΠΑΟΚ, πρόθεση για ξένους διαιτητές και στα παιχνίδια του με τον Άρη!

Τι ζήτησε ο ΠΑΟΚ, πρόθεση για ξένους διαιτητές και στα παιχνίδια του με τον Άρη!

bet365

Ο ΠΑΟΚ στις επαφές με UEFA / FIFA ζήτησε να υπάρχουν ξένοι διαιτητές για όλα τα ματς των διεκδικητών του τίτλων. Από την συνάντηση προέκυψε πως θα μπουν ξένοι και στα δύο ματς του «Δικεφάλου» με Άρη!

Οι «ασπρόμαυροι» δια του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, o οποίος παραβρέθηκε στη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων με τους αξιωματούχους της UEFA-FIFA, ζήτησαν να μπουν ξένοι σε όλα τα ματς των διεκδικητών του τίτλου, πράγμα που από την πλευρά της η UEFA υποστήριξε ότι είναι πρακτικά δύσκολο να συμβεί, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα διαθέσιμοι τόσοι πολλοί ξένοι διαιτητές.

Πάντως, στα παιχνίδια ΠΑΟΚ- Αρης θα υπάρχουν σίγουρα ξένοι διαιτητές, ενώ υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο, αν δυο ομάδες στα μεταξύ τους ματς καταθέτουν λίγο καιρό πριν κοινό αίτημα για ξένο διαιτητή, τότε το αίτημα τους να εξετάζεται από την ΚΕΔ, ωστόσο επισημάνθηκαν οι σημαντικές δυσκολίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε γνωστό πως οι αξιωματούχοι της UEFA-FIFA στη συνάντηση που θα έχουν με το τον κ. Βασιλειάδη θα πιέσουν για γρηγορότερες διαδικασίες στην εγκατάσταση του VAR, κάτι που ικανοποίησε την «ασπρόμαυρη» πλευρά, που είναι η μοναδική ομάδα η οποία πιέζει και ζητάει την άμεση εισαγωγή του συστήματος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σ’ ότι αφορά την επισήμανση των εκπρόσωπών των ομάδων του Big-4 για τα πολλά διαιτητικά λάθη στους αγώνες, η απάντηση των ανθρώπων της UEFA ήταν ότι με τις τόσες πολλές αλλαγές στους πίνακες της ΚΕΔ το περασμένο καλοκαίρι, πλέον, υπάρχουν αρκετοί άπειροι Έλληνες διαιτητές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα