Οι... συστάσεις προς όλους στις επαφές FIFA / UEFA με Big 4!

Δημήτρης Τομαράς
Οι... συστάσεις προς όλους στις επαφές FIFA / UEFA με Big 4!

bet365

Σε εστιατόριο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας οι αξιωματούχοι των FIFA / UEFA θέλησαν - στις επαφές που έκαναν με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων - να πέσουν οι τόνοι με κάθε τρόπο και σε όλα τα θέματα.
Στην συνάντηση στο Ventiri Roast House στην περιοχή Χίλτον στα Ιλίσια υπήρχε και γεύμα & μετείχαν μεταξύ άλλων ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο τοποτηρητής της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Ζόραν Λάκοβιτς, ο Άντζελο Ρηγόπουλος, που είναι επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA και το μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Μάριος Γεωργίου. Παρών και το προεδρείο της ΕΠΟ με τον Βαγγέλη Γραμμένο και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων, ήτοι των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ο Γραμμένος αποχώρησε πιο νωρίς από την συνάντηση διότι είχε δεξίωση στην αντιπροσωπεία της ουγγρικής Π.Ο..
Στην κουβέντα ζητήθηκε ανάμεσα στα άλλα από τις τέσσερις ομάδες να ρίξουν τους τόνους. Να μην συνεχίσουν τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις και να προκύψει έτσι ηρεμία ενόψει της συνέχειας στην Super League.
Το κλίμα ήταν συναινετικό και ζητήθηκε από τις μεγάλες ομάδες να βοηθήσουν στην βελτίωση του προϊόντος. Η UEFA θύμισε το πως προχώρησε (σ.σ. μαζί με την FIFA) στους ξένους αρχιδιαιτητές και τους ξένους διαιτητές & ενώ πιέζει κι εκείνη για την άμεση εισαγωγή του VAR. Το οποίο ωστόσο από την στιγμή που θα μπει θα χρειαστεί και επιπλέον χρόνο εκμάθησης. Η UEFA στην συνάντηση της Παρασκευής με το Υπουργείο θα πιέσει για γρηγορότερες διαδικασίες στην εγκατάσταση του VAR. Από πλευράς Ολυμπιακού στην συνάντηση ήταν η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Ευαγγελία Σουλούκου, από τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης και από μεριάς ΑΕΚ η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη. Εκπροσώπηση είχε και ο Παναθηναϊκός. Για τον Παναθηναϊκό ήταν ο δικηγόρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Η συνάντηση στο σύνολό της κράτησε περίπου τρεις ώρες. Επιπλέον υποδείχθηκε ο Φούσεκ ως ο άνθρωπος στον οποίο οι ομάδες θα μπορούν να απευθύνονται για όλα τα θέματα. Ακόμα ως προς την Επιτροπή Δεοντολογίας τονίστηκε πως θα επεμβαίνει πιο ενεργά για... εμπρηστικές δηλώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα