Η συγκινητική επιστολή του Ξεπαπαδάκη στον Παναθηναϊκό!

Η συγκινητική επιστολή του Ξεπαπαδάκη στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Η συγκινητική επιστολή του Ξεπαπαδάκη στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης έφυγε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για τον ΟΦΗ και η οικογένεια του με επιστολή ευχαρίστησε την ακαδημία του «τριφυλλιού» για όσα προσέφερε στο παιδί της!

Το ποδόσφαιρο είναι και αυτές οι στιγμές. Για την ακρίβεια θα έπρεπε να είναι μόνο αυτές οι στιγμές. Στιγμές που δείχνουν το μεγαλείο του αθλήματος και των συναισθημάτων που αυτό γεννά. Η οικογένεια Ξεπαπαδάκη έστειλε επιστολή στις ακαδημίες της «πράσινης» ΠΑΕ και ευχαρίστησε τους πάντες για όσα προσέφεραν στον Βασίλη Ξεπαπαδάκη, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα καλά που προσφέρατε στον γιο μας, που τον κάνατε και ένιωσε ότι ζούσε στο σπίτι του και είχε μία δεύτερη οικογέενεια. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ότι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι να συνεχίσει ο γιος μας με ανθρώπους σαν εσάς. Να είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα