Πανιώνιος: «Σε κανένα παιχνίδι δεν υπήρξαν φθορές»

Gazzetta team
Πανιώνιος: «Σε κανένα παιχνίδι δεν υπήρξαν φθορές»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος ξεκαθαρίζει πως σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι δεν υπήρξαν φθορές από φιλοξενούμενους οπαδούς.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα θέμα αναφορικά με το ό,τι οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν προκαλέσει φθορές στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν υπήρξε, ενώ σήμερα με νέα τους ανακοίνωση οι «κυανέρυθροι» επισήμαναν πως σε κανένα εντός έδρας ματς δεν υπήρξαν φθορές από φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής: «Λόγω των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ διευκρινίζει πως σε κανένα από τα εντός έδρας παιχνίδια της δεν σημειώθηκαν φθορές στο στάδιο της Νέας Σμύρνης από φιλοξενούμενους οπαδούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα