Χωρίς τον Άρη η συνάντηση FIFA, ΕΠΟ και ομάδων

Χωρίς τον Άρη η συνάντηση FIFA, ΕΠΟ και ομάδων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χωρίς τον Άρη η συνάντηση FIFA, ΕΠΟ και ομάδων

bet365

Η ΠΑΕ Άρης δεν προσκλήθηκε στον αποψινό (11/10) δείπνο που διοργανώνουν FIFA και ΕΠΟ και στο οποίο προσκλήθηκαν τέσσερις ομάδες.

Ρωσία – Σουηδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ διαχωρίζει τις ομάδες καθώς η ΠΑΕ Άρης δεν προσκλήθηκε στον δείπνο που προγραμματίστηκε με αξιωματούχους της FIFA με επικεφαλής τον Ζόραν Λάκοβιτς.

«Κανένα πρόβλημα», είναι το μήνυμα που περνάει η ΠΑΕ Άρης για τη συγκεκριμένη απόφαση. Στον Άρη εκτιμούν ότι οι λόγοι της μη πρόσκλησης σχετίζονται με το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος, ούτε έχει προκαλέσει ποτέ με εμπρηστικές δηλώσεις και ότι γενικώς ο σύλλογος όσο και ο κόσμος του δεν έχει δώσει αφορμές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα