Στο νοσοκομείο ο Μιχάι! (pic,vid)

Γιώργος Ντυμένος
Στο νοσοκομείο ο Μιχάι! (pic,vid)

bet365

Ο στόπερ του Παναιτωλικού χτύπησε στο 4' της αποψινής αναμέτρησης της Αλβανίας με τη Γεωργία και πλέον υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του
Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Αλβανίας βρέθηκε απόψε ο Ενέα Μιχάι, καθώς ήταν στους 11 του Πανούτσι για το φιλικό με την αντίστοιχη της Ιορδανίας. Ομως η πρώτη του συμμετοχή ως βασικός δεν ήταν όπως την περίμενε. Ο νεαρός στόπερ του Παναιτωλικού χτύπησε μόλις στο 4' του ματς και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ελμπασάν για εξετάσεις, σε γόνατο και αστράγαλο και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο χρόνο για να αποσαφηνιστεί η κατάστασή του. Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε μετά τον αγώνα (για την ιστορία έληξε 0-0) για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό και σχολίασε πως μπορεί να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με το Ισραήλ που ακολουθεί, αλλά μπορεί και όχι, καθώς και εκείνος περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών τεστ που του έγιναν.
Στο ματς o Λίλα του ΠΑΣ έβγαλε 90λεπτο, ο Μαβράι του Αρη που φόραγε το περιβραχιόνιο αγωνίστηκε για 56', ενώ ο Μπάσα επίσης των «κίτρινων» έμεινε στον πάγκο.


Demtimi i Mihaj on Vidnews.

Το βίντεο και η φωτό προέρχονται από τις ιστοσελίδες vipsport.al και panorama.com.al

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα