Αρνητική η αστυνομία Ηρακλείου για εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Δημήτρης Ρούσσος
Αρνητική η αστυνομία Ηρακλείου για εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού

bet365

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον ΟΦΗ (21/10, 20:30).

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γεντί Κουλέ για την αναμέτρηση των Κρητικών με τους «ερυθρόλευκους», η ΠΑΕ ΟΦΗ εμφανίστηκε θετική απέναντι στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διάθεση της θύρα 6, προκειμένου να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της, όπως έγινε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αντίθετα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που αφορούν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Κατόπιν τούτου, η αστυνομική διεύθυνση θα ενημερώσει το υπουργείο δημοσίας τάξης, από το οποίο και θα ληφθεί οριστική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα