Χωρίς τον Καραγκούνη η προπόνηση της Λαμίας

Δημήτρης Ρούσσος
Χωρίς τον Καραγκούνη η προπόνηση της Λαμίας

bet365

Με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη (10/10) συνεχίστηκε η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (12/10, 18:00), με τον Θανάση Καραγκούνη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιταλία – Ουκρανία και σούπερ αποδόσεις στα Διεθνή Φιλικά από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Φθιωτοί αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα επιχειρήσουν μια «ανασύνταξη» δυνάμεων στο διάστημα της διακοπής, όπου ο Μάκης Χάβος θα έχει περισσότερο χρόνο για να δουλέψει με τους παίκτες του στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο.

Στην αρχή της προπόνησης την Τετάρτη (10/10), ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Κρητικούς, δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για θέματα που χρειάζονται βελτίωση.

Στη συνέχεια, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση και ενόψει το αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θανάσης Καραγκούνης, που δέχθηκε δυο χτυπήματα στα πλευρά και στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μέχρι να αντικατασταθεί στο 55' και δεν είναι σε θέση να γυμναστεί κανονικά.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (11/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα