Αλαφούζος: «Καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό Παναθηναϊκό»

Αλαφούζος: «Καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Αλαφούζος: «Καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό Παναθηναϊκό»

bet365

Ως ένα καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την συμφωνία με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο Γιάννης Αλαφούζος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ιταλία - Ουκρανία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως ενημέρωσε από το πρωί της Τρίτης, γνωστοποίησε πως τα βρήκε σε όλα με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παραχωρώντας το 50% των μετοχών του. Για την συμφωνία αυτή μιλώντας στην «Live Sport» σχολίασε τα εξής: «Ελπίζω η συμφωνία αυτή να είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για έναν ισχυρό και επιτυχημένο Παναθηναϊκό». Όσον αφορά τα χρήματα που ακόμα δεν έχουν μπει στον λογαριασμό της ΠΑΕ από πλευράς Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, καθώς μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει βάση της συμφωνίας να δοθούν 2.5 εκατομμύρια, ενώ τα υπόλοιπα 7.5 θα δοθούν σε βάθος χρόνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα