Περιμένουν λεφτά του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό εντός της εβδομάδας

Περιμένουν λεφτά του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό εντός της εβδομάδας

Νίκος Αθανασίου
Περιμένουν λεφτά του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό εντός της εβδομάδας

bet365

Μπορεί να παραμένουν στο σκοτάδι σημαντικές παράμετροι της εισόδου του Παϊρότζ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, στο εσωτερικό του «τριφυλλιού» περιμένουν τα πρώτα χρήματα από την Panasia και μάλιστα εντός της εβδομάδας.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Panasia για την παραχώρηση του 50% των μετοχών του ενώ από το περιβάλλον του τονίζουν ότι πρόκειται τόσο για τις προσωπικές όσο και για την Sortivo αν και στην ανακοίνωση δεν ήταν ξεκάθαρο. Δηλαδή μιλάμε περίπου για ένα 42%. που αντιστοιχεί στο μισό των μετοχών που κατέχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Από κει και πέρα και παρά το γεγονός ότι σημαντικά πράγματα για το deal παραμένουν στο σκοτάδι με ευθύνη και των δύο πλευρών, γεγονός που προκαλεί την εύλογη δυσπιστία του κόσμου, στην «πράσινη» ΠΑΕ αναμένουν χρήματα από τον Ταϊλανδό broker εντός της εβδομάδας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν θα πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό και πιθανότατα θα είναι της τάξης του ενός εκατομμυρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα