Σαββίδης σε Βράνιες: «Ελα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη» (pics)

Gazzetta team
Σαββίδης σε Βράνιες: «Ελα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη» (pics)

bet365

Απίθανος διάλογος ανάμεσα σε Βράνιες και Γιώργο Σαββίδη στο Instagram. Τι είπε για Χατσερίντι ο Βράνιες και τις κόκκινες στο Βέλγιο, τι του ζήτησε ο Σαββίδης και το θέμα με το τατουάζ!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπορεί ο Βράνιες να σχολίασε στην φωτογραφία του Πρίγιοβιτς για την Εθνική Σερβίας όμως το πράγμα... ξέφυγε από την στιγμή που μπήκε στον διάλογο ο Γιώργος Σαββίδης! Από εκεί και πέρα ο διάλογος των δύο ήταν μοναδικός και με... ειδήσεις!

Ολος ο διάλογος:
Σαββίδης: «Πιο συχνά είσαι στη σελίδα του Πρίγιο παρά εγώ. Ελα στον ΠΑΟΚ το τατουάζ σου δε θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη. Είσαι καλός τύπος έλα σε εμάς»

Βράνιες: «Χαχαχαχαχα δεν με χρειάζεστε, ο αδερφός μου ο Χατσερίντι είναι 10 φορές καλύτερος από μένα. Πώς είστε εσείς; Όλα καλά;

Σαββίδης: «Είναι τανκ, εσύ είσαι διαφορετικός. Είμαι καλά, είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση. Δόξα τω Θεώ να τερματίσουμε εκεί. Εσύ πώς είσαι; Λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, έγινε βαρετό»

Βράνιες: «Άσχημα πηγαίνουν τα πράγματα. Παίζω καλά, αλλά παίρνω κόκκινη κάρτα σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι βαρετά χωρίς εμένα»

Σαββίδης: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Σου εύχομαι επιτυχία. Αν γίνεται, να μείνουμε σε επαφή»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα