Μίνι τουρνουά με πρωταγωνιστή τον Μαλέρμπ στην προπόνηση του Πανιώνιου!

Gazzetta team
Μίνι τουρνουά με πρωταγωνιστή τον Μαλέρμπ στην προπόνηση του Πανιώνιου!

bet365

Ένα μίνι τουρνουά με νικήτρια την ομάδα του Μασούρα, πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση της Τρίτης στον Πανιώνιο!

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου. Το πρόγραμμα του Ζοσέ Ανιγκό, περιλάμβανε συνδυαστικά παιχνίδια με μπάλα, αλλά και μίνι τουρνουά με τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι ομάδα του Μασούρα και του Κόρμπου με αντίπαλο την ομάδα του Σαραμαντά. Νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη ομάδα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κόρμπος εκτέλεσε φάουλ. Ενώ όλοι περίμεναν ότι θα στρώσει την μπάλα στον Μασούρα για να σουτάρει, προτίμησε να τροφοδοτήσει τον Μαλέρμπ, που είχε προωθηθεί καθώς το σκορ ήταν ισόπαλο. Ο Γάλλος τερματοφύλακας σημείωσε το νικητήριο γκολ και γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Από το πρόγραμμα των προπονήσεων απουσιάζουν οι διεθνείς Κότνικ, Μπανανά, Μανθάτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα