Κουτούλας: «Θα μας βοηθήσει ο κ. Καρυπίδης»

Gazzetta team
Κουτούλας: «Θα μας βοηθήσει ο κ. Καρυπίδης»

bet365

Η ανάγκη βοήθειας του 13χρονου Ρομάν έχει ενώσει τις ψυχές Αρειανών και ΠΑΟΚτσήδων στο Καβαλάρι. Ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη Καβαλαρίου, Άγγελος Κουτούλας, σημείωσε ότι εξασφαλίστηκε η οικονομική στήριξη από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Άγγελος Κουτούλας μιλώντας στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» αναφέρθηκε στις επαφές που ήδη έχουν γίνει τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη όσο και με τον Θόδωρο Καρυπίδη. «Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε και όλα πρέπει να γίνουν άμεσα γιατί το παιδί θα πρέπει να φύγει για το Λονδίνο το αργότερο στις επόμενες 15 μέρες. Έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Σαββίδη κι εξασφαλίσαμε τη συγκατάθεση του κ. Καρυπίδη ο οποίος θα βοηθήσει. Το παιδί ζει στο Περιβολάκι στον Λαγκαδά, είναι από την Αρμενία και ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Η μόνη εγχείρηση που μπορεί να γίνει είναι στο Λονδίνο», είπε.

Ο κ. Κουτούλας εξήγησε ότι το κόστος της επέμβασης ξεπερνά τις 150.000 ευρώ όπου το 95% το καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ, αλλά είναι αναγκαίο να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για τη διαμονή του 13χρονου παιδιού. «Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα, ούτε από που είναι, είναι ένα παιδί 13 ετών, αυτό τα λέει όλα. Στο Καβαλάρι έχουμε φιλάθλους όλων των ομάδων. Όταν υπάρχει τέτοιος στόχος, γινόμαστε ένα. Το σύνθημα της ομάδας μας είναι… «όλοι μαζί ενωμένοι».

Αναφερόμενος στη συμβολική φωτογραφία μεταξύ Αρειανών και ΠΑΟΚτσήδων, σημείωσε: «Διαχωρισμός στον άνθρωπο δεν υπάρχει, σε ένα ματς Άρη-ΠΑΟΚ, εγώ θέλω να κερδίσει ο Άρης και να κάνω καζούρα στον ΠΑΟΚ. Όταν τελειώνει το ματς, είμαστε όλοι μαζί μία παρέα. Δεν υπάρχει νόημα πέρα από τον αγώνα για τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα