Χωρίς 15 παίκτες στον Ρέντη ο Μαρτίνς

Χωρίς 15 παίκτες στον Ρέντη ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς 15 παίκτες στον Ρέντη ο Μαρτίνς

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει 15 διεθνείς και στο επόμενο διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς θα προπονεί μόνο 14 παίκτες από την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών στις προπονητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη.
Οι 14 που είναι στον Ρέντη είναι οι εξής: Χουτεσιώτης, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Γιαννιώτης, Κούτρης, Μιράντα, Μάνος, Τοροσίδης (σ.σ. τραυματίας και θα κάνει ειδικό πρόγραμμα στον Ρέντη), Τουρέ, Ποντένσε, Πάρντο και Σα.
Στην αποστολή της Εθνική Ελλάδας βρίσκονται οι Φορτούνης (σ.σ. είχε ένα θέμα στα πλευρά και τον θώρακα), Χριστοδουλόπουλος (σ.σ. έχει πρόβλημα στην μέση), Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης & Τσιμίκας (σ.σ.: θα ήταν και ο Τοροσίδης, αλλά τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού). Με τις Ελπίδες οι Μασούρας, Νικολάου, Ανδρούτσος. Παράλληλα, στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους έχουν κληθεί οι Μεριά, Χασάν (σ.σ. είχε πρόβλημα στην γάμπα), Καμαρά, Σισέ, Νάτχο, Ελαμπντελαουί και Βούκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα