Ο Λάμπρου απέβαλε 10 παίκτες σε 7 ματς!

Gazzetta team
Ο Λάμπρου απέβαλε 10 παίκτες σε 7 ματς!

bet365

Ο ρέφερι της αναμέτρησης Ξάνθη-Λάρισα έχει... έφεση στις κόκκινες κάρτες, όπως μαρτυρούν οι επιδόσεις του!
Ο Γιώργος Λάμπρου έδειξε σήμερα στην Ξάνθη 10 κίτρινες και 2 κόκκινες, εξέλιξη που άφησε την ΑΕΛ με πάρα πολλά παράπονα, τα οποία σε μεγάλο βαθμό χαρακτηρίζονται δικαιολογημένα. Το αποψινό ήταν μόλις το 2ο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία και ο ρέφερι από την Εύβοια φαίνεται πως έχει... έφεση ώστε να αποβάλει παίκτες. Δεν είναι τυχαίο πως έδειξε έστω μία κόκκινη στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια που διεύθυνε, αποβάλλοντας αθροιστικά 10 ποδοσφαιριστές!
Σήμερα έστειλε νωρίς στα αποδυτήρια τους Ζίζιτς και Καρανίκα της Λάρισας, ενώ στο ντεμπούτο του στη Super League κάτι ανάλογο έπραξε με τον Φάμπρι του ΠΑΣ, στην αναμέτρηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Ετσι φέτος έχει 3 κόκκινες σε μόλις 2 παιχνίδια. Στα 5 τελευταία του πέρσι για την Football League και την Γ' Εθνική, «κοκκίνισε» άλλους 7 παίκτες, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Πάτρας στις 18 Μαρτίου του 2018, όπου στην αναμέτρηση Παναχαϊκη-Αρης απέβαλε τους Ντάσιο, Βαλεριάνο, Μπαστακό. Μετά ακολούθησε το Εθνικός-Κερατσίνι όπου έδειξε 2 κίτρινες, αλλά στο Αναγέννηση Καρδίτσας-Κισσαμικό λίγο αργότερα, απέβαλε τον Ζιούλη των Κρητικών. Αμέσως μετά για τα πλέι οφ της Γ' Εθνικής ήταν «άρχοντας» στο Ηρόδοτοης-Αστέρας Αμαλιάδας όπου οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 9 (Ρόβας, Μαρουκάκης), ενώ για την 33η «στροφή» της Football League διεύθυνε το Εργοτέλης-Αιγινιακός, όπου στο 76' «κοκκίνισε» τον Ανδρικόπουλο των φιλοξενουμένων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα