Το πέναλτι που ξεσήκωσε την ΑΕΛ (vid)

Gazzetta team
Το πέναλτι που ξεσήκωσε την ΑΕΛ (vid)

bet365

Έντονες διαμαρτυρίες για τη φάση της ανατροπής του Μπρίτο από τον Γκόλια και την υπόδειξη για πέναλτι έχουν στην ΑΕΛ, με το ριπλέι να φαίνεται πως τη δικαιώνει, αφού το φάουλ γίνεται εκτός περιοχής.

Στο 80' της αναμέτρησης των Πηγαδιών, ο Γκόλιας προσπαθώντας να μαρκάρει τον Μπρίτο, όπως αυτός προσπαθεί να τον περάσει και να βρεθεί απέναντι στον Κρίστινσον, του κάνει φάουλ.

Ο διαιτητής Λάμπρου υποδεικνύει πέναλτι, όμως στο ριπλέι φαίνεται πως η ανατροπή γίνεται εκτός περιοχής. Μάλιστα, δεν έδωσε κίτρινη στον αμυντικό των «βυσσινί», παίρνοντας και δεύτερη λανθασμένη απόφαση στην ίδια φάση.

Τελικά ο Γέντρισεκ ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την Ξάνθη κι αφήνοντας τους Θεσσαλούς και τον Αλέξη Κούγια να... βράζουν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα