«Ερυθρόλευκη» στήριξη και στον Λάζαρο μετά το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκη» στήριξη και στον Λάζαρο μετά το ντέρμπι

bet365

Εκτός από τον Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό έσπευσαν να στηρίξουν και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο καθώς δεν πήγε καλά στο ματς του ΟΑΚΑ και φαινόταν επηρεασμένος ψυχολογικά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Σάντερλαντ - Καρλάιλ και σούπερ αποδόσεις στη Football League Trophy από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε - όπως διαβάσατε ήδη - από την πρώτη στιγμή να δώσει την στήριξή του προς τον Φετφατζίδη. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησαν να τον στηρίξουν. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν πήγε καλά στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός αλλά κυρίως φαινόταν επηρεασμένος ψυχολογικά. Είχε πάντως ταλαιπωρηθεί και με ένα θέμα που είχε με την μέση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα