Η νέα επαφή Βασιλειάδη - Γραμμένου και το VAR

Δημήτρης Τομαράς
Η νέα επαφή Βασιλειάδη - Γραμμένου και το VAR

bet365

Οι Γιώργος Βασιλειάδης με τον Βαγγέλη Γραμμένο είχαν συνάντηση για διάφορα ζητήματα. Για τέλη Φλεβάρη πάει η τοποθέτηση του VAR στα γήπεδα της Super League.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι δυο τους συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα της επικαιρότητας και για επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες.
Από εκεί και πέρα υπάρχει το ανοιχτό θέμα του VAR. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται στην διαδικασία ανάθεσης έργου. Πάλι βάση των ίδιων πηγών η τοποθέτησή του στα γήπεδα της Super League πάει για τέλη Φλεβάρη και για τον λόγο αυτόν θα υπάρχει και μία σχετικά διαμορφωμένη και ειδική αίθουσα στην ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί σχετικά αλλά και πρώτοι για τις προσφορές που υπήρχαν για το VAR αλλά και για τις καθυστερήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα