Φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη το Σάββατο (13/10)

Gazzetta team
Φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη το Σάββατο (13/10)

bet365

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει το προσεχές Σάββατο (13/10) ο ΟΦΗ απέναντι στον Εργοτέλη, με αφορμή την διακοπή της Super League λόγω UEFA Nations League.

Στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου ΟΦΗ κι Εργοτέλης θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο κεκλεισμένων των θυρών, ώστε ο Νίκος Παπαδόπουλος να κρατήσει «ζεστούς» τους ποδοσφαιριστές του, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν εν τω μεταξύ σήμερα στο προπονητικό κέντρο, μια μέρα μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη το παιχνίδι απέναντι στους Φθιωτούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Ο Κοιλιάρας, που απουσίασε από τον αγώνα της Κυριακής, γυμνάστηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους Μπολάκη και Παπάζογλου, που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και θεραπεία.

Εξάλλου, την Τετάρτη (10/10) έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις για όλους τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα