Κουλούρης, ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας επιθετικός! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Κουλούρης, ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας επιθετικός! (vids)

bet365

Ακόμα ένα τέρμα από τον Ευθύμη Κουλούρη της Κυριακή που έδωσε τρίποντο στον Ατρόμητο, με τον 22χρονο επιθετικό να φτάνει τα 6 τέρματα στη σεζόν και να είναι ο πιο... καυτός Έλληνας επιθετικός!

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ατρόμητος στο φετινό πρωτάθλημα, μαζί του και ο Ευθύμης Κουλούρης! Ο νεαρός επιθετικός, είναι αυτός που οδηγεί μέχρι τώρα τους Περιστεριώτες και μοιάζει πιο... καυτός από ποτέ! Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκείνος ήταν και πάλι που σκόραρε κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, βρίσκοντας δίχτυα και πάλι μετά από δύο αγωνιστικές.

Αυτό το τέρμα ήταν το έκτο προσωπικό την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 22χρονος επιθετικός του Ατρόμητου, έχει καταφέρει να σκοράρει σε πρωτάθλημα (με Παναιτωλικό, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα), Κύπελλο (με ΠΑΣ Γιάννινα), αλλά και στα προκριματικά του Europa League (στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντινάμο Μπρεστ). Με αυτά και με αυτά έχει φτάσει τα 6 τέρματα (4 στο πρωτάθλημα, από 1 στο Κύπελλο και στο Europa League) σε 9 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον Έλληνα επιθετικό στην Ευρώπη.

Παράλληλα, βρίσκεται και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα μαζί με τον Μοράρ με τέσσερα τέρματα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως έχει αφήσει πίσω του και τον Κώστα Μήτρογλου, με τον βασικό σέντερ φορ της Εθνικής ομάδας να έχει σημειώσει τα μισά του τέρματα, επίσης σε 9 συμμετοχές! Επίσης, είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις, κάτι που δείχνει πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα...

ΠοδοσφαιριστέςΣυμμετοχέςΓκολ
Ευθύμης Κουλούρης 9 6
Βίκτωρ Κλωναρίδης 11 6
Κώστας Μήτρογλου 9 3
Μιχάλης Μανιάς 9 2
Δημήτρης Διαμαντάκος 9 2
Απόστολος Βέλλιος 5 1
Τάσος Δώνης 6 1
Αργύρης Καμπετσής 6 1
Νίκος Καρέλης 3 0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα