Καμία ενόχληση ο Μπογέ μετά το ντέρμπι

Καμία ενόχληση ο Μπογέ μετά το ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
Καμία ενόχληση ο Μπογέ μετά το ντέρμπι

bet365

Ο Λούκας Μπογέ πέρασε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ΑΕΚ, χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση από τον τραυματισμό του.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, αν και ανέτοιμος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα πέρασε ως αλλαγή στο 78' στη θέση του Μπακάκη. Στα λεπτά που αγωνίστηκε, ο Μπογέ έβγαλε ενέργεια και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» όταν επιστρέψει στο απόλυτο επίπεδο της ετοιμότητάς του.

Το θετικό είναι ότι μετά το τέλος του ντέρμπι δεν ένιωθε καμία ενόχληση από το οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρησε για τόσο μεγάλο διάστημα και τον είχε θέσει νοκ-άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης. Και αυτό ήταν κάτι που χαροποίησε τόσο τον ίδιο, όσο και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Από εδώ και πέρα θα υπάρξει μία σωστή διαχείριση με τον Μπογέ, ο οποίος σταδιακά θα παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο στα πόδια του στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και να είναι απόλυτα έτοιμος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα