Ράκος ο Φετφατζίδης, προσπάθεια να τον παρηγορήσουν οι συμπαίκτες του

Δημήτρης Τομαράς
Ράκος ο Φετφατζίδης, προσπάθεια να τον παρηγορήσουν οι συμπαίκτες του

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ένιωσε πως όλο το βάρος της απώλειας βαθμών έπεσε πάνω του και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό επιχείρησαν να τον παρηγορήσουν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχασε μία φάση που πραγματικά δύσκολα χάνεται. Ο Φετφατζίδης συνέχισε έτσι τις όχι και τόσο καλές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το ματς. Οι συμπαίκτες του στον πειραϊκό σύλλογο - όπως ο Παπέ Σισέ - προσπάθησαν πάντως να τον παρηγορήσουν και να τον στηρίξουν. Τέτοιες στιγμές από την άλλη είναι δύσκολο να βγουν από πάνω από έναν παίκτη και ειδικά όταν νιώθει τέτοια ευθύνη καθώς από τα δικά του πόδια θα γινόταν το 1-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα