Ουζουνίδης: «Καμία σοβαρή ομάδα δεν δέχεται τέτοια φάση στις καθυστερήσεις»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Καμία σοβαρή ομάδα δεν δέχεται τέτοια φάση στις καθυστερήσεις»

bet365

Έξαλλος με τους παίκτες του για τη φάση των καθυστερήσεων και τη χαμένη ευκαιρία του Φετφατζίδη ήταν στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπακασέτα το γκολ του Φορτούνη και να πάρει την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο η χαμένη ευκαιρία του Φετφατζίδη στο 93' κόντεψε να της στερήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στις δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για όσα (δεν) έκαναν οι παίκτες του σε αυτό το χρονικό σημείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Η βλακεία μας ήταν η τελευταία φάση . Δεν γίνεται να κάνουμε τέτοια πράγματα. Πολύ χαζή η τελευταία φάση. Όσον αφορά το υπόλοιπο ματς, και οι δύο ομάδες παίξανε σκληρά. Το θέμα ήταν ποιος θα προηγηθεί. Ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα