Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

Δημήτρης Βέργος
Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr την ατομική αξιολόγηση των παικτών της ΑΕΚ στην ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μπάρκας: Δεν φέρει ευθύνη στο τέρμα του Φορτούνη. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάποια φάση που τον προβλημάτισε.

Μπακάκης: Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά, περιορίζοντας τη δράση του Χριστοδουλόπουλου από εκείνη την πτέρυγα. Μπροστά προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Γκάλο, χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αντικαταστάθηκε από τον Μπογέ στο 78’.

Χουλτ: Δεν έκανε σε καμία περίπτωση τη ματσάρα της Τρίτης απέναντι στην Μπενφίκα, ωστόσο κατέβαινε συνεχώς στην αριστερή πτέρυγα, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικός στις σέντρες που επιχείρησε.

Τσιγκρίνσκι: Με εξαίρεση τη φάση που χάνει τον Χασάν στο δοκάρι του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος δεν προβληματίστηκε, ενώ διάβαζε καλά το παιχνίδι έχοντας έξυπνες μεταβιβάσεις από την άμυνα προς την επίθεση.

Λαμπρόπουλος: Επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας και δεν φαινόταν επηρεασμένος από το λάθος που είχε κάνει στην Τούμπα. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα, ήταν σταθερός και πήγαινε με πάθος στις μονομαχίες. Θα μπορούσε, ωστόσο, να είχε πιάσει πολύ καλύτερα την κεφαλιά στην εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα στα τελευταία λεπτά.

Σιμόες: Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν έβγαζε ενέργεια στον χώρο της μεσαίας γραμμής και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Γαλανόπουλος: Αγωνίστηκε για 60 λεπτά καθώς αντικαταστάθηκε σε εκείνο το σημείο από τον Μοράν. Πρέσαρε και είχε τρεξίματα ενώ δεν άφηνε χώρους, «κολλώντας» πάνω στους αντιπάλους, δείχνοντας ότι διανύει καλή περίοδο.

Γκάλο: Καλό ματς από τον Βραζιλιάνο. Έδινε βοήθειες στο Μπακάκη στα δεξιά της κιτρινόμαυρης άμυνας, ενώ στο πρώτο μέρος δοκίμασε και το καλό του πόδι από μακρινή απόσταση. Στο τέλος είναι αυτός που βγάζει τη σέντρα για την κεφαλιά του Μπακασέτα και την ισοφάριση.

Μπακασέτας: Ο MVP της ΑΕΚ. Τέσταρε τον Γιαννιώτη με ένα δυνατό σουτ από τον άξονα, όπως συνηθίζει, ενώ στάθηκε άτυχος με την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι στο 22’. Παράλληλα διεκδικούσε μπάλες στα ανασταλτικά του καθήκοντα, και φυσικά στο 90’ ήταν αυτός που με κεφαλιά ισοφάρισε.

Κλωναρίδης: Πρέσαρε την άμυνα του Ολυμπιακού όποτε χρειαζόταν, ενώ είχε και μια καλή ενέργεια και σέντρα στον Λιβάια από τα δεξιά πριν βγει το ημίχρονο. Αντικαταστάθηκε στο 50’ από τον Γιακουμάκη λόγω κάποιων ενοχλήσεων στη μέση.

Λιβάια: Έβγαινε συνεχώς μακριά από την περιοχή είτε για να υποδεχθεί την μπάλα, είτε για να τη διεκδικήσει με τη γνωστή μαχητικότητά του. Στο πρώτο μέρος απείλησε με ωραία ενέργεια τον Γιαννιώτη, ωστόσο στο δεύτερο δεν μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή.

Αλλαγές:

Γιακουμάκης: Πέρασε στο 50’ στη θέση του Κλωναρίδη που αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση. Προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το σώμα του όπως στη φάση με το ψαλιδάκι γεμίζοντας την περιοχή.

Μοράν: Μπήκε στο 60’ στη θέση του Γαλανόπουλου. Είχε ένα έξυπνο φάουλ πάνω στον Φορτούνη για να κόψει αντεπίθεση, ενώ στο 80’ λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εκτός περιοχής.

Μπογέ: Αντικατέστησε τον Μπακάκη στο 78’, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη συμμετοχή ως παίκτης της ΑΕΚ. Έβγαλε ενέργεια στα λεπτά που αγωνίστηκε και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα