Αγωνία για τον Φερνάντο Βαρέλα

Αγωνία για τον Φερνάντο Βαρέλα

Αγωνία για τον Φερνάντο Βαρέλα

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραυματίστηκε στη μέση προς το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Δευτέρα (8/10) θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε στη μέση και τη Δευτέρα (8/10) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

Πάντως, σήμερα ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μανόλης Παπακώστας, υποστήριζε ότι ο τραυματισμός δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, απλά θα χρειαστεί ο Βαρέλα για μερικές ημέρες να μείνει εκτός προπονήσεων.

Αυτό που παραμένει είναι άγνωστο είναι αν θα μπορέσει να μεταβεί στην πατρίδα του, όπου έχει κληθεί στην εθνική ομάδα για τους διπλούς αγώνες εναντίον της Τανζανίας στις 12 και 16 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών Αφρικής 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα