Οι αρχηγοί «τα λένε» αγκαλιά στο ΟΑΚΑ (pics)

Gazzetta team
Οι αρχηγοί «τα λένε» αγκαλιά στο ΟΑΚΑ (pics)

bet365

Τοροσίδης και Μάνταλος είναι εκτός αποστολής από το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όμως είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε φιλικό ύφος στη φυσούνα κατά την προθέρμανση των ομάδων τους.

Το ντέρμπι ανεβάζει τους τόνους εντός των γραμμών του γηπέδου, όμως εκτός οι παίκτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, όπως αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά στο ΟΑΚΑ.

Οι αρχηγοί των δυο ομάδων, Βασίλης Τοροσίδης και Πέτρος Μάνταλος βρίσκονται εκτός αποστολής για τις ομάδες τους στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, όμως συναντήθηκαν και συζήτησαν στο περιθώριό του, με αγκαλιές και πειράγματα.

Ο «Τόρο» χαιρέτισε μάλιστα και τον έτερο «κιτρινόμαυρο», Γιάννη Γιαννιώτα, όπως και τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ και ο Γιάννης Φετφατζίδης έσπευσε να χαιρετίσει τον Μάνταλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα