Αναστασιάδης: «Συγγνώμη από τον κόσμο που ακόμα δεν έχουμε νίκη»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Συγγνώμη από τον κόσμο που ακόμα δεν έχουμε νίκη»

bet365

Συγγνώμη από τους οπαδούς της Λαμίας, τους οποίους εξήρε για τη συμπεριφορά τους, ζήτησε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο αρχηγός Ανέστης Αναστασιάδης.

Η Λαμία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον ΟΦΗ (1-1), μένοντας αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, ωστόσο παραμένει δίχως νίκη μετά από έξι αγωνιστικές.

Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς ο αρχηγός των Φθιωτών, Ανέστης Αναστασιάδης, που ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας του για τη στήριξη και ζήτησε «συγγνώμη» εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει το «τρίποντο».

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα… με πολύ άγχος με δυο ομάδες που είναι πολυ χαμηλά στην βαθμολογία και θελανε σίγουρα την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για βαθμολογικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ θεωρώ οτι είχε τις ευκαιρίες , χωρίς να ήταν ενα παιχνίδι ποιοτικό.Νομίζω οτι μετά το γκόλ του ΟΦΗ ισως ξυπνήσαμε και διεκδικήσαμε την ισοφάριση και την ανατροπή,δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.Ο δρόμος ειναι μακρύς .χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά απο όλους.

O κόσμος έχει δείξει οτι είναι κοντά στην ομάδα ,τον ευχαριστούμε και εκ μέρους όλων των παιδιών ζητάμε συγνώμη καθώς ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να τους δώσουμε την χαρά της νίκης.Δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε σκληρά και θεωρώ οτι θα έρθουνε τα αποτελέσματα κάποια στιγμή.Πάντως νομίζω οτι βλέπει όλος ο κόσμος οτι η Λαμία εχει κόσμο που και κόσμιος ειναι και σωστή συμπεριφορά έχει στο γήπεδο.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα