Το έχει ξανακάνει στη Μπέρμιγχαμ ο Μακέντα!

Το έχει ξανακάνει στη Μπέρμιγχαμ ο Μακέντα!

Το έχει ξανακάνει στη Μπέρμιγχαμ ο Μακέντα!

bet365

Ο Κίκο Μακέντα εξελίσσεται σε παίκτη-κλειδί για τον Παναθηναϊκό έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο δυνατό ξεκίνημα είχε πραγματοποιήσει μόνο στη Μπέρμιγχαμ!

Η απόκτηση του Ιταλού φορ και άλλοτε «wonder boy» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παναθηναϊκό μπορεί να αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Κίκο Μακέντα μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε με την παρουσία του να εξανεμίσει τον σκεπτικισμό που υπήρχε.

Ο 26χρονος στράικερ έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό όπου αγωνίστηκε για 15 λεπτά ως αλλαγή δίχως να προλάβει να σκοράρει. Ακολούθησαν τρία γκολ σε ισάριθμες συναντήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό (Κύπελλο Ελλάδας) και Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περυσινή σεζόν ο Μακέντα με τα χρώματα της Νοβάρα σημείωσε μόλις τέσσερα γκολ (τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο). Μάλιστα το πρώτο του τέρμα επετεύχθη στη 12η αγωνιστική της Serie B.

Αντίθετα η φετινή εκκίνηση του Ιταλού παραπέμπει στη σεζόν 2013/14, όταν αγωνιζόταν με την Μπέρμιγχαμ στην Championship. Ο Μακέντα είχε κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο μισό της σεζόν με τους «Μπλε» βρίσκοντας δίχτυα στην πρεμιέρα του με την Ντέρμπι Κάουντι (1/2/14). Στο δεύτερο ματς κόντρα στην Τσάρλτον (8/2/14) σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Συνολικά πέτυχε 10 γκολ σε 18 ματς επίδοση ρεκόρ για την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει σκοράρει σε 247 ματς 49 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα